ahmenfyfaa-an

som vanligt gör jag bort mig när jag är full
jag somhade tänkt ut värsta planen om hur jag skulel kunna få min 28 åring tillbaka
det sket sig ju, jag fylle ringde 3 gånger igår och talade in nått medelande på hans telefonsvar
han kommer aldrig vilja se mig mer (inte för han ville det förut heller men nu kommer han sucka när han ser mig innan kanske han hade sagt "hej vad kul att se dig igen" eller något annat ofärskämt trevligt bara för han vet att jag gillar honom)
fa-an säger jag bara. inte undra på att jag är på pyrt humör idag, solen går ju bara ner hela tiden meninte upp.

jag är inte pepp på en veckas jobb till. jag vill jobba på dagis och det är NU.

nästa helg vill jag till debaser slussen. jag har fått för mig att det rä dit alla snygga män går. utom anders(28 åringen, han går till tegel) inte för att jaghar speciellt stor chans på alla barbiebrudar med idiekläder på debaser, men man kanju försöka se sexig i valkar på magen också, det finns alltid något freak som tänder på sånt.

har fått gå ner i tid på jobbet, ag jobbar 20 timmar i veckan. vilket resulterar i att jag blir pank i januari och att jag blir rastlös i december. jag tänkte gå och fika varje dag ensam och se kulturell ut. tänkte om jag sätter mig och läser en bok och blir någonslags stammis på valfritt fik kanske det finns någon snygg stammis kille där. vi kan bli stmmisar ihop och vips blir vi ett såtn där coolt par som folk säger "åh titta där är stammisparet igen. undrar om dom träffades här"

jag har fått en megatova i håret som inte går att kamma ut. jag ser ut som ett nyvaket dagisbarn efter en vila. det rä platt där fram och därbak ser dte ut som en snöstorm(fast hag inte är blond utan är brunhårig, så jag ser väl mer ut som en mullhög)
anders(28 åringen) sa efter vi hade legat med varran på morgonen.
"vad du rä ruffsig i håret*ruffsa lite i det redan alltför ruffsiga håret* du ser rätt cool ut i det, rock typ."
1. jag är väl alltid lite rock?
2. såg jag inte cool ut innan?
3. måste jag tänka på honom hela tiden bara för han var sexig och hade en hårig bringa, samt skäggstubbs om inte ens var hårt utan var skönt mot min lena hud. BARA FÖR HAN VAR HELT OTROLIG I SÄNGEN! jag har og aldrig vart med någon som vart så närvarande som han var. bara för han knäppte upp min blus när jag pratade i telefon och viskade något barnförbjudet.

och nej om du nu ville veta mera och läsa något om vår sexakt i detalj får du nog ta och läsa någon bok med någon titel i stil med "den dolda blomman".

suck...
i helgen fick jag iallfall höra att jaghade snygga bröst "en handfull, precis lagom" som det blev uttryckt. vad trevligt. en handfull om man håller i båda ja. fast det går inte för dom sitter så långt isär. ska man kunnahålla i båda måste man antingen ha loss det ena eller ha en hand stor som en åra.

nu är det dax för mig att sluta
men till digs om läste och känner för att "åh stackars dig jag vet hur du ska göra med din problem" så varsegod och skriv
jaghar iallfall en eller några frågor ni/du kan få besvara
1. vad ska jag göra med anders(28 åringemn som bor i grannhuset)
2. vart hittar man egentligen en pojkvän? (och svara då inte på korgen eller genom vänner för det har jag provat)
3. tycker du att min blogg är kul att läsa?

read my mind

i don´t mind if you don´t mind, and i don´t shine if you don´t shine. can you read my mind?

tänk om man kände någon så bra att den personen kunne veta vad man tänker.
(nu sitter ni par som vart ihop i 85 år säger, "ja vi känner varran så bra att vi vet vad den andra tänker". MEN HÅLL KÄFTEN MED ER! jag skiter i om ni kan det, jag känner ingen så bra och jag bara väntar ,så knip. jävla skrytare.)

såg ett par på bussen här om dagen. vad kan dom vart. 14 år. satt och grovhånglade hela tiden.
tror inte dom var ihop av kärlek, bara av kåthet. för dom pratade inget när dom inte satt fast i varandras ansikten.
det är sorligt. då behöver maninte vara ihop.
man kan vara KKs, men åh andra sidanär dom för små för det. bara äckligt.
barn ha sex? hur sjukt är inte det.

jag pratade i telefon igår, i ca 30 minuter faktiskt.
med micke...
först klickade hanmig två gånger och jag smsade och frågade vad som pågick.
en kvart senare ringer det.
micke: jag klickade dig inte alls!

så här efteråt vill jag minnas att vi pratade och skrattade, hade kul och vi ska höras igen. åh vad livet kännsosm en fjärilsvinge just nu.

men så var det såklart inte. vi skrattade visserligen och vi ska höras igen. men detvar enbart för jag fick ett nej nä jag bjöd ut honom.
micke: ja men bättre att man är lite elak än att inte vara ärlig.
typiskt. det är väl därför jag gillar honom.
under hela hösten har jag letat och letat, vill bli kär. han har ju funnits hela tiden.
den enda killenjag inte kan få, men som jag verkligen vill ha. det är just så typsikt det kan bli.
ev: får jag ringa dig igen?
micke: klart du får
ev: då kommer jag bjuda ut dig igen
micke: gör det du
ev: men jag ska inte ha några förhoppningar, du kommer nog säga nej igen
micke: det vet man aldrig

vet inte hur jag ska tolka det där, allt jag vet är att det kanske finns en chans eller två att han faktiskt kommer tacka ja någon gång. och att jag får ringa igen.
nu minns jag varför jag inte vill vara kär, det är så jävla svårt.
det kändes iallfall bra att prata med honom när jag inte var full, har alltid lyckats ha en eller flera flaskor vin i kroppennär jag träffar honom.
utom första gången vi sågs, du hade jag bara BH och kjol på mig för jag hade tävttat mitt linne på roskilde.
jag vill inte tänka på alla gånger jag gjort bort mig inför honom.

menjag kan räkna upp dom ändå.
1: jag hade ingen tröja på mig första gången vi sågs
2: jag spydde nästan på honom på roskilde
3: jag sa att jag gillade honom super mycket och att hans ansikte var av det finaste dragen när jag var full
4: jag fylle ringde mitt i natten för att småprata(jag trillade i ett dike några sekunder efter jag ssagthej och berättat att detvar jag som tagit hans nummer från någonstans)
5: nej fy fan nu vill jaginte tänka på fler gånger.

varför bryr jag mig igentligen?(därför att mitt hjärta gjorde en volt jag såg honom med olle på roskilde, när vi hälsade rodnade jag och kunde knappt prata normalt. vet inte om någon minns men tror detvar johanan jag sa dte till. att micke var min drömman, och då hade jag träffat honom i 30 sekunder) han är inte så underbar. han gillar mig inte tillbaka? han pratade knappt med mig ett tag för att han trode jag gillade honom. sen nrä jag frågade vad som pågick sa han att haninte menat att vara dissig. trevligt men det blev ingen bättring.
jag vet att jag aldrig kommer få honom ochjag vet att han aldrig kommer gilla mig. det rä väl därför jag gillar honom(lite iallfall) för han rä som sagt den jag inte kan få.

utång i helgen igen, undrar vart det bärav. tegel kanske? eller stan?
hann aochjag har peppat en aning för ace. tegel skulle vara bärt, nrä det gäller för mig att inte hitta ett ragg(vad snackar jag om nu, det var där jag hittade min 28 åring)(OCH NEJ HAN VAR INTE SKABBIG GUBBE SOM RAGGADE PÅ 14åringar, han var snygg, charmig och en sån där (ifall han haft barn) småbarnpappa man vill knulla för dom har "det") alla är ju fjortisar där eller så känner man dom på ett eller annat vis.. men om man tänker efter, så kanske micke är där. ja men dåså. då blir det stan. jag vill inte se honom. för jag gör bara bort mig
OKEJ nu ska jag sluta prata om honom, jag höjer upp honom på värsta tronen. har inte sett killen på 4 månader(vilket han påpekade nrä jag bjöd ut honom "men vi har inte träffats på 4 måander, varför detta nu", pucko kanske därför jag vill ses) på tal om micke, jag träffade ett gammalt ragg till mig som också heter micke.
eller han gick förbi mig på östermalmstorg. jag hann inte äsga hej för när jag såg att dtevar han var han en bit bort.
han var rätt snygg, provade ringa honom men kominte fram. synd. hade vart kul at prata lite. eller vad skulle vi pratat om? hur vi hade det nrä vi var KKs? nja. lika bra att det inte blev av.

jag tror så här, att saker blir som dom blir enbart för att det har en anledning(altså småsaker, inte dödfall och cancer) men typ som att mickes telefon var av, vihade ändå inte haft något att prata om. eller som att den andra micke sa nej, jag är inte mogen fö rhonom än. jag är en liten skit som bara super och strular runt. han kommer säga ja, när han av någon kosmisk kraft vet att jag är mogen för honom. nrä jag lärt känna mgi jsälv bra nog att jag vet att jag blir accepterad av omgivningen utan att behöva hångla med dom.
jag fick vestibulit enbart för att jag skulle inse att jag duger även om jag inte kanha sex. att man hittar inte en livskamrat genom att strula med alla killar bara för dom rä snygga. sen fick jag det för att skydda mig ot sjukdommar och allt annat.

varför lyssnar jag inte på alla tecken och bara slutar ha sex med folk, det är inte meningen att jags ka kunna det just nu. jag har annat att tänka på.

du som läser, har du orkat dig ner hit så ska du få en personlig klapp på axeln, för nu har du läst den text i hela världen som är mest full med skitsnack.
jag har bara sgat vad jag tänker på när jag lyssnar på read my mind med the killers.

läste om en tjej som blev frisk från sin vestibulit genom att smörja det ömma områdt varje dag med decubal. det ska jag också göra.fast med locobase.
jag är nästan frisk, eftersom jag kanha sex igen. (inte klänge dock sen får jag ångra mig i en vecka när jag sitter där me dmin spricka i vaginans bakre område)tampong BIG NO NO, men det kommer.  jaghar fått tillbaka min lust igen och spänner mgi inte som en vandrande pinne ås fort jag kramas med en kille.
när jag väl är mjuk nog att ha tampongigen, då vet jag att den enda pusselbiten som fattas för jag ska bli frisk igen är kärlek och trygghet hos den personen jag bestämt mig för att älska. den dagen kommer. tills dess ska jag leva livet (utan sex) och tro på att han kommer komma en dag. om det blir micke vet jag inte. men jag hoppas. just nu iallfall.

och nuhar jag lyssnat på read my mind 28 gånger om, det tog mig 20 min att skriva det här men nu är jag klar.
jag kommer läse slutet på det här inlägget och vara stolt över mig själv.
bra gjort evelina, nu börjar du inse. du börjar bli vuxen.

yes. jag ska köpa en svart väst på HM för 200 spänn imorgon. den var så fin. jag tänker unna mig den. och ett par svarta jeans. (nu lev det dyrt men vafan, det rä jag värd. efter allt jag gått igenom under mina snart 20 år)

can we turn this rhing around. can you read my mind

allriight, eller?

the gossip - standing in the way of control.
spelas just nu, om och om igen.
sitter ed mina nya skor på migoch försöker få dom att sitta skönt, har förövrigt svarta tajs och min turkosa hoodtröja utan ärmar.
sa jag att jag hade mina rosa raveglasögon på mig. (rave och rave, dom ser ut som sånna där iallfall)

såg på skins nyss, det avsnittet nät tony måste ligga med sin lillasyster.
(han gör det inte) där var dte mycket droger med i det avsnittet så, är du under 25 titta inte. du kan tro att det rä coolt och gå på rave och få överdos och typ dö.
därför borde jag inte se på den serien(synd bara då att jag köpte hela första sesången på dvd)

jag har blivgt tony(från skins altså)
citat av sid(tonys bästa vän)
"before you did things because you wanned to, now you´re doing them because you can. you fuck with poeple!"
notera att fuck på engelska kan både vara knulla och jävlas med.
pratade sid om mig eller om tony? om mig tror jag.

i lördags spårade det som vanligt för mig ochjag fick åka hem i lånade mjukiskläder och herrdeo, eller hem? direkt till jobbet för att sitta i enkassa i 8 timmar. och lukta mansdeo.
jag minns iallafall
"ÖWEEESAAAH" (haha jossan)
en gammal klasskompis från högstadiet gjorde närmanden på nattklubben.
"hej är det evelina?"
"ehr. ja?"
"FYFAN VAD SNYGG DU BLIVIGT, vill du ha något från baren? jag bjuder på allt hela kvällen, vad du vill!"
"öh, tack. en white russian, 6:a"

rätt nice, tror han gjorde av med ungefär 400 spänn på mig.
sen drog jag utan att säga hej då.
bitch? jag vet

nu längtar jag tills det blir helg igen. so i can live my life.
men jag ska fan kontrolera mig
annars kommer jag säkert både bli med barn, få en könsjukdom och livmodershals cancer.

just det, jag MÅSTE till TUM(täby ungdomsmottagning) snarast
tur att jag ska dit på onsadga iallfall. kanju gå på öppet hus innan min inbokade tid
bara för att kolla alla sjukdommar som finns, inklusive HIV. lika bra
vafan ett ligg med fel kille och man kan vara dödsjuk resten av livet

inte för jag tror det, men kanske herpes? eller klamydia?
inte kodylom iallfall, snarare jags om smittar dom.
fan, det hade jag glömt. undrar om jag smittar fortfarande?
(fucking hell)

nu ska jag spika upp en spegel på mitt rum och stå och titta i den
se på mig själv, på vad jag blivigt den hör hösten
jag som trode jag mognat. som peter sa, som gustav sa. som folk jag inte sett på länge sagt
"vad mogen du har blivgt, både i huvudet och kroppsmässigt"
ja man tackar men vafan. jag ser mig själv som ett jävla dumhuvud just nu
vad fan håller jag på med

till mina vänner:
när vi är ute. håll iallafall lite koll på mig.
jag har inge samvete kvar. hon ligger inlåst i min byrålåda, hon bara sabbar för mig när jag är ute.
nästa gång hon villmed, får hon följa med. bara hon håller tyst.
okej hon får säga vafan honvill, bara jag blir normal.

over and out


så där ja

dricker en lattemugg med chai-te
äter en halv borgmästarkrans till middag och en macka. lyssnar rod stewart (eller hur han stavas)

yttligare konsekvenser av mina handlingar är:
28 åringen kom fram till att det vore bäst om vi inte sågs, av vilken anledning vet jag inte(jag var väl för ung)

kom på att 28 åringen såg MYCKEt ut som micke (ni vet han från roskilde tjejer) och micke är ju urmumsig, jag kollade hans facebook nyss. han kommer alltid vara snyggast i mina ögon, tillsammans med Mika (ja dom ser typ lika dana ut)

jag tror jag börjat dejta en kille (som är raka motsattsen till vad Mika och Micke är)
vi har jobbat ihop i ett halvår, han har haft tjej hela tiden. dom gjorde slut och vips har vi börjat ses.

bara lite uppdatering sådär

igår såg jag astjock ut i spegeln
idag såg jag undernärd ut
jag tror jag är skadad på något sätt

den här månaden har jag inte haft pms alls.
fantastiskt
jag har använt tampong även fast jag inte borde.
ja visst dte gjorde ont att både sätta in och ta ut, men gud vad skönt det var att inte luckta mens hela dagarna.
nu lär jag väl inte kunna ha sex på 100000 år. får se, måste till TUM.

det värsta är att oavsett vem jag blir ihop med, skulle micke säga till mig att han vilel bli ihop. skulle jag dumpa den jag var med på en gång.
ja jag tror på kärlek vid första ögonkastet
jag kan få alla som vill ha mig. men inte alla som jag vill ha. en dag micke, en dag

bekännelse om mina 4 senaste veckor

okej här kommer några out of control saker jag gjort de senaste 4 veckorna
varför jag berättar om dom
mest för att få det ur mig ordentligt (och sen är det bara maria som läser min blogg och hon vet redan)
(för dig som inte är maria, visst rä det kul att läsa om andra som gör bort sig?)

jag har:
hånglat med 7 personer på en kväll
hånglat med killen som gillar migs kompis (när han såg på, supersvin jag är)
legat med en 28 åring
legat deckade 2 timmar på en nattklubbstoa (för att sedan vakna halv 3 och undra vart fan jag är)
seriöst funderat på att dricka en flaksa vin själv ensam hemma bara för att se vad jag hittar på


vad blev konsekvenserna av mina handlingar?
nybliven kompis till mig (som jag bland annat hånglade med) sa "ja men du rä inte så svårflörtad du) (jippi slampryckte)
killen som gillar med blev rosenrasande och ville aldrig se mig igen(fast nu pratar vi igenoch han gillar mig fortfarande även fast jag rä en gris)(detta har enbart gjort att jag behandlar folk illa för jag vet att dom kommer tillbaka)
jag stötte på han på stan och vi bytte nummer. vi ska ses igen
kom fram till att jag aldrig ska drcika mer än en öl när jag sovigt 5 timmar på två dygn
ja vinflaskan står kvar i kylen, är ensam hemma på fredag. förhoppningsvis har jag bättre saker för mig
(som att ligga med enkille som är 9 år äldre än mig)

jaha men sen då? vestibuliten? du kunde ju inte ha sex?
trode inte jag heller, men det gick. allt gick bra tills det började skava. vi slutade såklart.
tre dagar efter sexet kunde jaginte torka mig ordentligt. jag hade tydligen fått sprickor i vaginan
så nu måste jag till TUM och fråga om råd hur jag ska kunna ha sex utan att få sprickor i min jävla fitta som bara ställer till problem för mig.

just det, har jag sagt att jag haft en könssjukdom?


sådär. allt sagt.
det låter som ett jävla avsnitt ur OC det rä blogginlägget men vad ska jag göra. det är vad jag syslat med sen elin flyttade till USA
någor säger mig att hon var min lyckliga stjärna. den som alltid stoppar en att göra dumheter.
eller så är det bara jag som tror jag år något

det låter ju så jävla fult men, av alla killar jag raggat på den här hösten har INGEn sagt nej.
det gör ju bara att jag tror jag rä oövervinnerlig och gör vad jag vill.
vilket jag nu gör, råkar illa ut och jaghar tur att jag inte har brytit något.

nä, nu tror jag allt att jag fått en svampinfektion (igen) TUM here i come