nu är det slut

jag lämnar nu den här bloggen för att blogg på annan ort.
jag har bestämt mig för att börja blogga anonymt, ås jagkan skriva vad jag vill utan att någon vet vem jag är
det är enbart för att jag ska få en blick över mitt liv. nej, till dig som undrar. jag mår psykist dåligt. och lider av lätt paranoia
tack och hej, det har vart underbart att ha dig som läsare


kärlek?

är han den rätta?


pung i magen?

jag somnade runt klockan åtta imorse och vaknade runt ett i tron om att klockan var tio.
efter en kväll på baba undrar jag, hade jag kul?
det hade jag, kvällen började med att jag ölade med 5 grabbar. vi satt i en fet soffa och pratade nakenhet och pungar. tillslut började vi spela kronanoch mina knogar ångrar det idag.
maria dök upp, kul. vi dansade och sånt där. mina fötter tig kål på mig.

"maria jaghar hittat veeeerzta snyggingen"
"vartvartvart"

han dyker inte upp på ett tag, sedan ser jag att han har jacka på sig och är redo att gå.
KAOS
"MARIA HAN GÅR JU NU HAN GÅR JU!
"evi vig år ut och röker, kom nu kom"

"vart är han då?"
"där, bakom dig"
"höhö han ser ut som elias"
"gör han inte alls, eller lite, sammajacka."
"och frisyr, men du jag hjälper dig, jag fixar det här"
"maria ne..."
"HEJ snygg jacka, det här är min kompis, mitt ex hade en sån där jacka!"
"ja den är skön också, hej kompis"
"hej"
"jag heter elias"
både jag och maria gjorde den där minen som uttrycket *åhå* passar bra till.

hur osm helst hamnar jag på någonhemma fest på östermalm och sover kvar där
nej inte med snygga elias utan med hans lilla kompis micke. som förövrigt var supergullig. han förklarade atte lias var väldrigt blyg och att han suttit och gluttat på mig över bordet hela kvällen. vilket jag också såg, såg att han gluttade på mig på baba också lite. mickes tips var antingen att:
"ja men kolla, jag kan ha filmkväll så bjuder jag dit er båda två"
"ehmen micke är inte det lite du vet.. ja"
"nejnej jag bjuder ju in flera också, men om han undrar säger jag bar att jag bjöd in dig för jag tycker du är shysst lixom"
"ja men kanjag inte ringa eller nått istället?"
"JA KLARTD UKAN, jag trode du var en fegis men vadå go for it. ring typ på fredag och kollaom ni kan hitta på något, han är ju blyg men han lär inte säga nej, sen vänta intepå att hanringer för elias är en sån där som väntar i någon vecka sen klämme rhaniväg ett litet sms. så ring du, hade jag vart han had ejag blivgt asglad"

nog om det, kan uppdatera vad elias svarade när jag väl ringt honom.

elin fyller 20 snart, grattis
freddi fyller 20 snart, grattis där också
tegel på lördag, är pepp. lite tegel mår alla bra av.

det enda som skiljer gamla elias mot nya är att den nya inte har mun som en ladgårdsdörr, plus att han är snyggare rent kroppsligt. mer i min smaks å att säga inte knotig. sen att han imina ögon inte alls var blyg eftersom han kläckte ur sig en hel livshistoria i den onoramlt lyxiga taxin vi åkte i.
HAN GLUTTADE PÅ MIG ÖVER BORDET, men ändå vill han dela säng med sin feta kompis(dom sa själva att han var fet så jag tar mig friheten) och mickes exligg sally. jag tycker faktiskt hankunde delat säng medm ig och micke,
"altså det är ju lite skumt, hade jag tagit med en brud från krogen hade jag ju lätt delats äng med henne, men elias är somhan är. vet bara att hanär en underbart gullig pojkvän, det sa hans ex"
han gluttade, detvar sött.
kvällens hetaste diskussion var om man kunde gömma pungkulorna i kroppen
"ja men det rä klart mankan, trycka uppd om i den lilla håligheten typ upp i magen, jag såg det på boston tea party"(nej det var inte jag sa som sa det, jag höll mig utanför samtalet tills micke säger "nu rä det tv¨mot två, evi vad tycker du" "ööh, jag tor rmankan trycka in dom", det slutade med att vi ringde vårdguiden klockan halv 6 på morgonenoch lät denfeta killen ringaoch fråga. "hej min kompis har råkat trycka upp sin pung imagen, går det?")

HAHA maria, jag lät elias prata på dintelesvarare, vad sa han?

imorgon sk ajag till gymmet igen, och på lördag. som sagt victoria secret kroppen hä rkommer jag!
plus att jaginte ätit godis, eller drukigt kaffe på en hel vecka. imorgon rä det helg. då jävlar!

JN, gym och en chilifrukt

idag har jag gymmat
igår gymmade jag
imorgon kommer jag gymma

något bra med attvara arbeslös är att manhar tid och ork till att gymma.
jag har påbörjat min väg till den perfekta vitoria secretshow kroppen:D
"ja men det är så det ska vara*grabbgarv* jag arbetar också på modellkroppen*grabbgarv igen*"
- ja JN är hemma och med förnyade grabbkrafter
"är du brun nu då*blinkar i flörtigt till telefonen*"
"mja mjo brun är jag väl, inte så värst*hör hur han beundrar sina bruna armar*"
"hörrö du var ju brun innan du åkte, i mina ögon är du nog rätt superbrun"
"mjaa kanske, man ska väl inte skryta heller"

det är något med den där snobbheten som gör att jag ser honom som tilldragande, eller är det för att när han sa det där om modellkropp fick jag ev bild av honom naken framför mig. *mums*
hur somhelst sa vi att vi skulle höras "senare" ikväll för han skulle äta, mja nu är klockan ganska exakt 22.22 och ingenhar ringt tillbaka. han är osm han är och jag tror inte det blis ¨mycket bättre.
ska önska mig något nu btw.
så där
ska jag ringa? nä jag skickade ett sms för entimme sedanoch sa att omhan inte ringer måste jag staffa honom, ska jag tolka det som att han vill li straffad eller att han skiter i attr inga. mja det an ju vara en blandning han är rätt vild av sig. jag vet förövrigt exakt hur jagska straffa honom. (jaghar ju tänkt ut massa skumma saker medans han vart bortrest)
- ja men du var ju inte kär i honom juu?
- nej kär behöver man väl inte vara för att ha en naken man i sängen fastbunden?
nej menjag förstår, klart dte låter ksumt att jag pratar så mycke tom honom, men han är speciell. även om vi bara nu ska vara vänner vilket jag rä nöjd med. det innebär att jag kan skriva att han ska få smisk utan att jag flörtar eller han blir helt stel och tror jag vill ha honom.

lyssnar på OKgo - get over it
texten på svenska blir typ
jaghar snygga ben
ett ex och ett rum för natten, get over it
yes stämmer väl bra in på mig

jag kom på att jag är mest nöjd med mina ben. vill kunna sägen magen men det blir någon månad på gymme till innan det händer. sen skulle jag vilja kunna ha kläder på mig utan BH för det rö snyggt, men med mina vägkorner till tuttar ser det bara hemskt ut. omjag inte fryser ner dom.

igår kliade jag mig i ögatefter ha skär en chilifrukt, dumt gjort. medansm itt öga förgäves försökte ta isg ut ur minögonhåla sköljde jag dte med kallvatten. i typ en kvart, då hade ögat lugnat sig och tyckte att det var nog med lustighetern aoch bara var rött i två timmar efteråt. tror mitt lga var rätt argt där etttag, där av rödheten.


borde jag ringa JN nu? klockan är faktiskt 22.29


klagan, längtan och framtiden

sitter här i det nya året och lyssnar på september - satellites.
om jag ska titta på mina nyårslöften kan många av dom blir svåra att hålla, menjag bokade ett gymkort idags om kommer kosta mig strax över 4000 kronor att betala. gulligt.

det slog mig, vad ska jag skriva i min blogg och jag inte får vara så där ofärskämt personlig som jag brukar?
jag har ju inte så mycket till liv utom mina sexproblem och allmäna underlivsproblem. och det där med killarna.
det händer inte så mycket. alls. annars.

jag är arbetslös
jag är singel
jag bor hemma
jag har vestibulit
jag har två andra härliga underlivsproblem som enligt mitt nyårslöfte jaginte brode skriva ut, dels för det kan anses stötande och dels för att det är privat.
jag har precis haft ägglossning och vart tokkåt i 4 dagar, somtur var har det gått över nu.  att inte äta p-piller sätter verkligen fart på systemet. jag känner av allt som har med hormoner att göra. underbart att känna sig som en kvinna igen:)
jag och en gammal närstående vän pratade sex igår och han tyckte att det verkade vara en "lockande" tanke att ha sex med en gammal vän som man stått nära,. i all hast frågade jag om han menade hanochmig och det gjorde han så klart. jag viftade med varningsflaggan och påpekade att jag fortfarande har vestubulit. han harklade sig och kom fram till att det inte gör något.
- jag visste väl att du ville ha mig på något sätt någon gång din slampa.

på söndag kommer JN hem från thailand. kul, ska ringa honom i veckan och be om en liten kram och allt annat jag vill ha av honom som tillexempel gratis drinkar ohc fritt inträde på stureplans alla nattklubbar. och lite där till.
undrar om han tänkt något på mig när han vart borta? jag tänkte lite på honom och kom fram till att vi nog passar bäst som vänner, eller inget alls. vilket vore synd om vi blev. inget alls altså. han kanske inte vill vara min vän, iof sa han i sms att "jag vill vara din vän" men det kanju bara vara nått artigt skit hans förldarar tutat i honom när han var liten att man ska säga när man dumpar någon så den personen inte ska känna sig värdelös.
*andningspaus* - hur som helst så ska jag ringa, kolla om vi kan ses eller iallafall prata i minst 30 minuter.  nu när jag tänker efter har jag bara tänkt på honom för han har snygg kropp i övrigt har det vart rätt suddigt. äch jag vill ändå ringa och berätta om vilken känslomässig revolt jag gjort genom att först vara stumm, sedan storgråta en kvart till maria för att sedan säga "jag vill inte ha honom", och komma fram till hur illa vi hade varts om par. nu har jag altså gått här i snart två veckor och blivgt galen på att jag int ekunnat sagt dte till honom, för vad jag vet så senast vi pratade trode han jagvar hysteriskt kär i honom, vilket jag inte hade hunnit bli. bara lite kåt.

har kollat klart på första sesången av "scrubs" nu. är det lika kul att jobba på sjukhus som det framstår, frågade mamma som jobbar på sjukhus, hon sa att läkarna minsann var snygga och att en ambulanschufför hade raggat på henne tills hon gav honom nobben.
då slog det mig att jag ska jobba i kafeterian på ett sjukhus, alla snygga läkare måste ju äta någongång? och där står jag med vinden i håret och en oemotståndlig macka på ett guldfat som flyter i luften fram till honom, när han tar tag i fatet blir allt som vanligt igenoch man kan höra en hjärtmonitor ljuda svagt.(och hör bröt jag ett av mina hur många det nu var nyårslöften, att sväva iväg så där, tror jag ser förmycket på scrubs, jag håller på att BLI JD) 

bara jag som är sugen på att gå på ace imorgon? ja, jag tror det.

idag funderade jag på min drömman, hur han ska vara och hur han ska bete sig. hur han ser ut, ja ni vet, som micke. sen undrade jag varför jag inte hittat honom än.  svaret är att jag är på de ställen där han inte skulle vara. min drömman går inte på tegel, han går inte runt på topshops damavdelning och kollar på genomskinliga trosor han gör något helt annat någonannanstans. frågan är vart..(och här svävar jag iväg i en sån där dagdröm igen)
- ja men vart?
knepet är att lista ut vart han är och hitta honom.
här är en liten lista på saker han gärna får tycka om att göra och som han är, så kanske jag kan få något tips från er läsare(dvs elin och kanske sophia)
han..
så ska han..
fan det här är ju svårt. vem är han! - får jag använda en livlina på den här frågan?
jag återkommer på den. men jag tror han hänger typ på.. om vi ska säga nattklubb.. göta källare? nä, kändes inte riktigt rätt. kanske. . jag vet ju vad jag letar efter. ska det vara sås vårt att kunna fantisera ihop vart han går och klubbar och vad han gör efter sitt jobb. han sitter säkert hemm aoch lyssnar på musik och bloggar. det borde han göra, vilket i det tillfället han läser andras nyskriva bloggar och hittar min, känne rigen isg i min beskrivning och skickar ett medelande och skirver "den här drömmannen, han heter möjligtvis inte *** för det gör jag" eller något annat kul som senare visas sig stämma oh vi träffas och lever lyckliga resten av livet då vi ska äta glass i göteborg, ha sex på julafton, gå i rosendals trädgård och han köper en ros åt mig bara för han älskar mig, medans han går med våran sån i handen och jag bär på något knyte som liknar en bäbis.
JAG ERKÄNNER, jag.. jag är galen. eller förhållande-freak? är det normalt att fantisera så här, att längta så mycket efter att bli 30 och ha drömlivet.
- ni behöver inte säga det. "Evi, när du blir 30 kommer du och madde på i en lägenhet under ett soprum och äta gammla kålhuvuden, och barn det kan duinte få egna. du får sno dom"