mina ettusen nyårslöftem

1. börja gymma
2. sluta äta hela tiden
3. sluta äta sötsaker hela tiden
4. börja äta på bestämda tider i normal mängd
5. sluta säga att min katt är tjock(älskar henne så jag kan gå sönder)
6. sluta skriva om hela mitt privatliv i min blogg
7. skaffa pojkvän innan alla hjärtansdag(inte ett år till ensam, det går jaginte med på)
8. sluta vara desperat
9. sluta röka
10. sluta gnälla
11. intensivdejta
12. sluta upp att leta och hoppas på att han bara ramlar omkull framförmig och jag ber omursäkt för jag stod så nära ochinte tog emot honom, samtidigt som han reser sig och borstar bort grus och diverse smutts på sig berättar hanom hur han löjligt  nog hade planerat att ramla inframför mig för att han var ville få kontakt.
13. sluta tro att alla mina små påhittade historier om hur killar plötsligt ramlar in im itt liv och stannar där tills jag dör kommer gå i uppfyllelse
14. sluta tro att jag är nått
15. sluta vara snobb
16. sluta tro att jag är någon och leker därmed snobb för att jag tror att manär någon om man är snobb
17. sluta göra av med pengar
18. skaffa ett jobb, NU
19. sluta ta åt mig
20. inte tänka på hur kul det kunde vara att ha skönt sex igen för det är nog något jag aldrig kommer få vara med om igen
21. sluta vara över optimistisk med min vestibulit för dte funkar inte, bara en gångoch den gången var ändå lite bortslösad
22. sluta tro att JN kommer tycka jag är döhet när vi är ute på klubb och sedan åka hem till mig för att ha passionerat sex och vakna upp och mysa i 87 timmar
.... jag skulle kunna hålla på med den här listan i all evighet men jag slutar nu. enbart för din skull.
23. inte vara mer självisk än vad som behövs

än så länge verkar nyår innehålla två flaskor vin, en liten med champange och en öl(som jag köpte i november som sedan legad gömd bakom en marmeladburk för att nu göra entré lagom till nyår) en nyårslunch med min kära mamma kommer finnas med på schemat och en klapp på min katt som kommer sitta med öronen bakåt ungefär frånoch med att barnfamiljerna kommer ut och börjar fira nyår 5 timmar innan vi andra. på kvällen för min del än så länge som sagt mina flaskor med kyld dricka kommer vara med och min megasuperstereo som jaginte förstår hur jag klarat mig utan(jag tror att JN kommer berömma mig över vilket fynd det var, eftersom han nu så snäsigt vågade komentera att min gammla kanske inte var en av de bästa) jag lyssnade på eric prydz - call on me, det var en upplevelse, därefter lyssnade jag på någon remix av sexy back med justin timberlake. gick bra det med. petter undrade om mina grannar kommit förbi och frågat varför dom inte var bjudna till festen.
- bara för din mamma/mormor sa "om du inte sänker volymen kommer folk komma in och tro att vi har fest"

min nya mobil, jadu. den kostade 2000, billigt tänkte jag och tog med den hem. för att kunna få ringsignaler och liknande måste man koppla in teleofnen i datorn med en USB sladd, som inte ingick när man köpte den. hurra jag går till nån snajdig butik och ber om en sladd, YES 499:- kr för en sladdjävlen bra tänkte jag och åkte hem för att påbörja min nya telefons liv.
vänta nu, stopp man måste ju instalera ett program i datorn också. lätt. gör det. trycker på ikonen, en ruta kommer upp "du måste ha windows 2000 eller Xp för att programmet ska fungera" ja men vad kul, jag har windows 98.
beger mig till en databutik för att köpa Xp. 999:- kr kostade de ja, tack tack. åker hem. min dator visar sig vara för gammal för att kunna programera XP så jag provar på min bärbara som bara legat död i 6 månader. det fungerade inte. jag tar med lilladöda datorn och mitt nya XP paket sominte blivgt använt till sama databutik, ler lite snäll och han i kassan säger att han ska kolla över natten vad det kan vara för fel. han ringer en timme senare och kläcler ur sig att min hårddisk på datorn torlivgtvis inte rä vid liv och att en sån repeation går på 998:-.
så nu ska vi se hur mycket min lilla reatelefon kostade igentligen
3500:-

du måste ha lika lite att göra som jag, du läste just det mest ondöiga i hela världen.
(typ elin)

en sak till
VART ÄR ALLA!?!?
ingen svarar i telefoningen är msn
ingen är på facebook
ingen är hemma
vafan? är dte ngåon supermega fest någonstans som jag medvetet inte är bjuden på för jag är lite hispig?
jag får ju alltid rreda på sker 48 timmar efter att det hänt.

and a fucking new year

2008
2007? måste vart sämsta året hittils som jag kommer ihåg, kan bero på att inget slår 2006, dtevar fan det bästa året. (maria vet vad jag pratar om:D)

vad har jag gjort under året?
tagit studenten
överlevt roskilde
haft 6 olika jobb
shoppat för mer än vad jag borde
vart singel i 10 månader
gått upp och ner i vikt som en jojjo
legat med en 28 åring (det måste ju vara årets bubblare)
vart på stureplan och festat

hm ja ett händelserikt år(inte)

på nyår än så länge verkar det som jag ska vara hemma
eller hos johanna? eller med maria? jag lär ju sitta på mitt rum med min nya megasteoreo och lyssna på david guetta - baby when the lights go out(dirty remix)

hur kanjag vara på så förbannat gott(eller ja jag är på förvånansvärt gott humör iallfall) för att precis fått nobben av stockholm hetaste kille.
jaghar ju gett det en funderarre och kommit fram till att han och jag kommer ha roligare som vänner, och vem har sgata tt maninte kan hångla bara för man rä vänner? känner jag honom rätt bangar han inte på lite gnugga.
hur som helst så hade det inte funkat mellan oss. jag är nöjd ändå, nu väntar jag på att han ska komma hem från thailand så vi kan påbörja våran nya vänskap!

om en timme ringer petter, han är kul att prata med ibland:D alltid glad typ.
pratade med peter här om dagen, han anser sig själv för mogen för att gå ut och klubba nu för tiden. han ska vara mogen och vuxen hela våren och efter sommaren ska han res aoch supa, jja det rä moget peter mycket moget;)

elin började grina mest när hon såg mig och madde på sin julklapp, jag visste väl att jag var mest omtyckt;) höhö
nu ska jag betala en telefonräkning, årets sista räkning. hurra

en god jävla jul till dig med Gud

och gott nytt år också!
fyfan

- är inte bussen här snart?
- den kommer halv *tittar på klockan 02.34*

- men hallå nu är den 5 över halv, ska inte bussen komma nu?
- jo, haha snart gud vad du är barnslig
- sa jag inte till dig att jag aldrig kommer växa upp?

*på bussen 02.50*
- när är vi framme då?
- typ om en halvtimme
- ÅÅH, lång tid

- nu då?
- *ser på klockan 03.10* snart, vi ska bara åka runt centrum sen är vi typ hemma
- menar du att vi kommer åka tunr och komma tillbaka hit?
- ja, sen svänger bussen ditåt.
- men Åh då kan vi ju lika gärna gå av här och gå
- eh nej?

nej det var inte jag och olle 3 år utan jag och jonathan efter en kväll på stureplan, han full jag inte och vi ska ta nattbussen hem från odenplan när det är 15 minus ute.

idag är det två dagar kvar till jul och jag har redan fått 3 roliga presenter somjag int ekunde hålla mig att öppna

den första är att min vestibulit kommit tillbaka med förnyade krafter och tänker nog sitta där över nyår och resten av våren.
den andra är att jag är arbetslös, det blev jag i torsdags efter att min nya chef sa "vi har för mycket folk redan, det var ett misstag att ge dig förhoppningar men du är välkommen att höra av dig i vår igenom vi behöver folk" - sist in först ut som man säger
den tredje och absolut bästa var att jonathan kom hit nyss, kvart över ett plinagde han på min dörr och såg onte så glad ut, han föreslog att vi skulel sätta oss och han började lätt med att säga "jag vet inte hur jag ska börja det här" bullshit det visste han visst det!
hur som helst halv 2 åkte han igen och jag satt i soffanoch höll mig för tårar.
vad sa han då?
- jag tror inte det här är rätt..
- ?
- du är jättefin, trevlig och allt, men jag känner att det inte är rätt. jag tror du gillar mig mer..
*tystnad*
- jag tror inte det kommer gå, det har gått så fort. du rä jätte fin men jag känner inget.
- men vi känner knappt varandra?
- nejjag vet, men det känns bäst att göra så här. jag skulel kunna leka med dig, men det är inte snällt. så ville jag ta det nu innan jag åker..
- ..
- det känns bara så konstigt, du bara dyker upp och vänder på allt.
- vi kan börja om, ta det från början, långsamt..
- jag tror inte.. det går... jag vill ha något seriöst och det känns inte som du är denjag letar efter.
- .. var det för viinte kan ha sex?
- nej, det ska duinte tro. nej. jag känner inget bara.
sen satt vi och kramades en stund, sen gick han. jag satte mgi i vardagsrummet och bara stirrade, sen kom en tår och en till. sen åkte han förbi i bilenoch jag insåg att där åkte min kärlek iväg för att inte komma tillbaka mera.

EN GOD JÄVLA JUL TILL ER ALLA(framförallt till dig Gud, det känns som du och jag tycker om varandra)

kommer aldrig växa upp

jag kommer aldrig aldrig aldrig växa upp.
jag blir alltid lika nojjig så fort någor händer.
japp ni vet det, jag och jonathan. jag blir ju helt hispig av sånt här, att gå runt i ovisshet, undra. tycker han om mig? kommer han ringa om en minut? ska jag ringa honom? åker han iväg över jul även fast det står att han ska till hard rock café på juldagen? jag blir ju hispig.
något jag måste lära mig är att han är jättelångsam på att svara på sms. det tar ungefär 12 timmar eller mer. även om man svarar direkt när man får det.

sophia sa något smart eller många smarta saker
fickm ig att tänka, precis när jag kom fram till att jag ska skita i honom så svarar han på smset jag skickade för ett tag sedanoch var trevlig som vanligt, frågade hur jag mådde och hur det gick på nya jobbet. så typiskt, nu sitter jag i samma sitts som innan.
japp som sagt jag växer aldrig upp.

elin du får gärna komma hem och fira jul annars om det suger extremt?

ja jag sitter och öppnar min mobil för att se om jag fått sms, även fast jag veta att jag inte fått det.
tittade på en bild av honom från åttans skolkatalog, men så söt han var där. nu är han mer snygg. vad tidenkan göra med folk. så här några år senare, vem skulle kunna gissa att hanoch jag skulle dansa tätt och hångla i min säng tills vi somnade. ingen skulle jag tro.

nu längtar jag tills 6 januari, då kommer han hem i en vecka. vi ska åka skridskor tillsammans i kungsan. (det var hans idé inte min)
nu sa han hej på msn, måste sluta och helt koncenterara mig på att vara såld på honom
over and out