i would never,never,neeeveeeer do that

försökte lyssna på hello saferide, men det gav inget så jag satte på lite kate nash istället. birds.
"is your bird there yet" frågade danny mark på msn
"bird?" säger jag
"yeah, in england we say bird instead of girlfriend"
hur gulligt som helst.

ringe mark idag, igen. allt var som vanligt med honom men ikväll var han full. ute med vänner och drack öl.
jag hade precis läst ut min bok och gråtit. citat ur boken "nej nu ska jag försöka resa mig, men det måste garv hjälpa mig med för jag är stor som ett hus och i åttonde månaden." klumpen i halsen om familjelycka och barn växte och jag grinade i badkaret, försökte läsa något om att folk är för snälla men tanken på en familj trängde sig förbi ochjag grinade mera. när jag lunat mig gick jag som sagt upp ur karet och ringde min fulla karl i england.
han pladdrade på och jag frågade "are you drunk honey" "no im not" sen fortsatte han predika om hur man faktiskt får vara full på söndagar utan att vara alkis, iallfall i england. när jag sa att det inte gjorde något och nr' han kom på att samtalaet hade hunnit upp i säkert 40 kronor sa han att han skulel gå och ha kul och jagg jag inte skulla oroa mig. på skoj klämde jag ur mig "no girls right?"
mark tog det på fullaste allvar" dont ever, ever, ever, ever say that again, i would never, nver, never, never, neeeveeeeer, never ever do that to you. i miss you and(ungefär här började jag grina igen) i would never, never do that. i hope you dont, babe. i would never youre the one. my one girl. i would never ever, ever, eeeveer i my life. i love you, i miss you i wanna be with you noone else (här stortjuter jag nästan men mark är fullt upptagen med att förklara hur mycket jag betyder för honom) när han är klar säger han att vi ska höras imorgon säger "i miss you bye" "bye" "bye" och där lägger vi på. jag saknar honom, han är så rolig. och så speciell.

jag får dåligt samvete, kan inte rå för det. jag tråffade en kille i onsdags, vi träffades igår också.. nu vill jag inte träffa honom mera. jag vill bara träffa min mark. min lilla britt med astma. vi behöver varandra, lilla astma och lilla laktosintolerant.
5 dagar kvar tills jag får åka till englnad och se honom igen. som micke i köket kläckte ur sig "när du komme rhem kommer du väll vara så sönderknullad att du inte kan stå" jag skrattade och det gjorde peter med. jag rodna mest för det lär ju stämma. jag komme rha sex även om det gör ont, men jag tycke rom honom så mycket att jag vill dela njutning me dhonom, även om jag inte kan känna den.

han sa i love you, det har han aldrig gjort innan. okej han var full. men jag hörde på honom att han rodnade när han sa det.

jag har sagt det för  länge sedan i min blogg, och jag säger det igen. jag får allt jag vill ha. allt. om jag säger att jag vill ha en britt till pojkvän så får jag det, om jag står och tänker "tänk om man vore laktos, lite ballt ändå att bara kunna dricka soja mjölk" så blir jag laktos.jag har spanat in en massör på sturebadet som äter hos oss, han ser mycket upptagen ut och har säkert flickvän sen ett tag tillbaka, han pratar inte mycket med mig men nu gör han det och är faktiskt intresserad av att prata medm ig och frågar tillochmed om nästa gång jag jobbar och säger "jag jobbar också torsdag, då ses vi då, tack*han höjer på take away salladen och går*" jag ser en snygg kille på dansgolvet på krogen och blinkar och gör en kom hit rörelse med fingret, senkunden senare står vi och tar i hand. 
jag får tillohcmed saker jag inte vill ha, som mensvärk och en fet pizzamage som jag fått av att äta SALLAD och SMOOTIES, hur går det ihop? det är ju mark som är pizzabelly och inte jag. han sa salladbelly till mgi men det stämmer inte, snarare salladsdressingsbelly.

tänk om man bara kunde lägga sig med ansiktet mot himlen i solen bland alla vitsippor och grina. utan att någon frågar hur man mår eller tittar på en. åkte till jobbet imorse och ville göra det. bara ligga där känna vinden och höära fåglarna. och blommorna. bara jag och mina känslor som jag inte kan kontrolera. varför gråter jag hela tiden? PMS, mja just nu.

jag änväner min smootiemaskin en gång per dag, det rä gott, juice, frukt och sen blanda ihop det till en smet och dricka. mums. man blir mätt och det rä nyttigt. kan det bli bättre? sa jag att det var gott också?

vi ska få nya skortor på jobbet för att se fräsja ut, vi ska ha svarta byxor och vit skorta. kul! ska vi få nya förkläden också? nej. vi ska ha kvar dom gamla gråa urtvättade städlakanene till förkläden. jag sa till lisette att vad är dte för ide att ha en helt ny outfit om den ska döljas av ett förkläde med samma färg som en elefant. undrara om min chef tänkte på det?

måndag, tisdag, onsdag, tosdag, england och mark. kännerjag mig själv rätt kommer jag gråta floder är jag kommer ut från gaten och ser honom.
miss you honey.

björnbär

jag och mark bestämde igårkväll att vi skulle mötas på msn klockan halv 10, den är typ fem i hel nu och han är inte online än. HALLÅ! jag bossar fortfarande över dig även om vi inte ses!
han gjorde i princip allt jag sa utom att äta räkor och lakrits. *nöjd*

i lördags var alla mina (nästan) alla mina vänner bjuda på en fest. hade vart kul att vara där, inte för att fira personen (som uppenbarligen går på dagis fortfarande, citat"man kan bara leka två i ensandlåda") utan för att träffa alla vänner på en och samma plats igen. fick höra att det var "trevligt" och att jaginte missade något iof. det gjorde jag npg inte heller och mina vänner kanjag träffa ändå:)
jag och jonas sysselsatte oss med att vara djupa istället. och dricka vin och äta ett gammalt wienerbröd.

om man masserar öronen på min katt somnar hon.

mindre än 2 veckor tills jag åker nu och jag har fortfarand eingen bra resväska.
jag har inge vettigt att skriva idag tyvärr.
min chef hade en blommig blus på sig idag och jag smååt i 8 timmar is träck.
citat jag och jonas:
*jag stoppar ett björnbär i munnen och spottar ut det*
"urk, det där var inge gott"
"vadå?"
"björnbäret..."
"du stoppar ju allt i munnen!"
då kände jag mig som en liten unge. sen blev jonas depp för han rä nydumpad och jag kände mig fet och ville gömma mig under diskhon.


i´m BACK

okej nu är jag tillbaka här, det var int elika kul att skriva anonymt för ingen vet vem jag var
plus att jaginte kunde nämna namn

uppdatering:
jag dejtade några killar och fastnade för en, han är 23 och kommer från luton i england, han kunde bara säga "hur mar duh" på svenska och "tursdag(dvs torsdag)"
vi hade det bra och lallade runt i våran egna värld, pratade om att resa och så vidare. sen fick hans pappa nys om mig och tyckte att vi gnast boprde komma över för att dricka te och titta på hans(marks) systersons om bara var 1 år.  så resan blev bokad och om två vecklor åker jag till englnad för att hälsa på en främnade bäbis och bli kramad ev en man som kommer prata allt för fort för att jag ska höra vad han säger.

senaste uppdatering om det här med mark är då:
att vi inte är ihop längre, anledningen är att han flyttade tillbaka till england för at han inte hade jobb hör och började få skulder.i höst ska han plugga i tre år och jag blir ju kvar här så.
min vanliga otur där då, jag hittar någon.. SOM FLYTTAR TILL ETT ANNAT LAND. hurra.
så nu när jag är ute och går i vårsolen, är det enda jag ser LYCKLIGA KÄRLEKSPAR som tar på varandra offentligt. blä. vart kom domifrån dom var inte där för en vecka sen?

flörtde med en kille på jobbet igår, han vars nygg och hade ne likadan laptop som jag tittat på, öppnade med att säga "hej, din dator, det är en macintoch va?" och där satt jag i tio min och pratade med någor som var det snyggaset jag sett om hans dator och han pratade lutsigt nog om vad han pluggat me och frågad eom jag höngde på facebook.
sen tackade jag för mig och återgick till jobbet i hopp om att han skulle prata med mig mera. men nä han gick. jag var iof i köket då, hade väl vart paptetiskt av honom att leta efter mig?
bea sa "ja men vadå du raggade ju upp honom vilket innebär att det är du som måste föra det vidare" det hade hon rätt i, skulle jag bli uppraggade förväntar jag mig ju att HAn ska ge sitt nummer eller nått, inte att jag ska behöva göra det?
suck, där gick jag miste om något, kanske+ vem vet.
hur osm helst han vet var jag jobbar så är han intresserad är det ju bara tt komma tillbaka igen.

elin ringde mig iförrgår, jag grinade i tio min av lycka. och chock. och förvåning.och för att jag precis pratat med mark innan han köev på planet hem till UK.

nu är jag rödhårig btw.
och laktosintolerant.(ingen mer white russuian för mig)(om jag inte kör på en, "en white russian på soha tack?) (eller, "har ni laktormjölk?")