varsegoda

i mitt förra inlägg pratade jag om ett projekt. nu är det klart för visning.

http://www.youtube.com/watch?v=JNe91RPJOEQ

ta för er! för att se orginalet tryck på länken under ( dvs den riktiga videon vi härmat)

http://www.youtube.com/watch?v=Kw0YHv3ub-k


såg narnia i helgen, trode aldrig det skulle ske. den var bra, nyfiken på dom restående filmerna. jag är väldigt förtjust i Mr Tumnus.

ser även fram emot den kommade harry potter fimen och boken, kommer nästa år. den som väntar på något gott.. jo man kan fan vänta för länge. jag har inge tålamod alls! vill se och läsa dom nu!

hittade en gammal ed hardcourt skiva, den var bra! undrar varför den låg undangömd.


i helgen åker jag och maria ner till karlskrona. (har vi tur ska vi få åka cab ner, najs) bli där tills onsdag.
det lär komma lite kul citat därifrån i nästa blogg inlägg, troligen lär det inlägget handla om just k-kronan.

playboy channel sänder free view mellan 00 - 01.55 ta för er. (för dom som kan få in den kanelen) (det kaninte jag, men elins kusin)

"det kommer flyga som fan"

rubrik citatet för du själv fundera ut vilket sammanhang det har, men det skedde under helgen och anledningen till att jag inte tar dte som helgens citat är att det kan finnas folk som tycker det är oangenämnt att läsa om.

Shopping på tisdag, då blire nya byxor och en ny skorta. ska slipapå min nya stil.(lite omväling är kul, sen är mina kläder lite tårkiga)


Helgens citat:
Jag, Peter samt hans 2 tokiga vänner är på debaser, jag behöver gå på tghe little ladies room, jag petar och drar lite i peter säger att jag är nödig. Hans tåv kompis som råkar överhöra vad jag sa säger att dom också behöver gå. (så vi 4 går på toa) eftersom vi var på uteserveringen så fick man kissa på bajamaja. (bara jag inte dom för dom kissade i vattnet) menjag fick int keissa inne på bajamajan, för den var låst frånutsidan, det betydde väll att den var stäng fö rnatten, så jag kissade bakom en bil. jag blev klar före grabbarna och kommer bort till vattnet där dom står och kissar. peters ena vän säger "om du vill kissa i vattnet kan vi hålla i dig över räcket". tack men jag står nog över.


PROJEKT: Vi gör en dans.

Det går till 100% bra och vi kommer vara klara imorgon.  Någon somhar en kamera att låna ut så vi kan filma?


fan vs fan [fän]

jag är ett fan till många, kom på att jag är olika fan. Fan typ nummer två kanske mer uttalas groupie i folkmun.


Skillnaden mellan att gilla Håkan Helltröm och att gilla Damian Kulash (sångaren i Ok Go).
1.Håkan ser jag gärna på scen eller på stolen mittemot på ett café.
2.Damian ser jag gärna i min säng helt naken. (Damian syns här nedan)
                                        Damian
Imorgon blir det utgång, till Baba Sonic närmare bestämt. Kvällen börjar dock på kära gammla Söderkällaren.






"hur ska man annars veta när man ska sluta?"

Träffade Kim igår, samt hennes vänner som jag träffat förut! Vi var på söderkällaren tog oss några öl och hade det trevligt.
Kvällen var helt supermysig bortsett från att krögaren tyckte att kim var lite högljudd så hon bev portad för kvällen "du är välkommenimorgon igen" samt att en fyllegubbe på vad kanhan vart, 60 år? Följde efter oss. Hans komentar var "hon ser lite ledsen ut, behöver hon sperma?" Robin och Dennis starka gossar sa åt fyllekranen att gå någonstans.
Efter att Robin, Dennis, Johann aoch Martin stått runt gubben kommer östermalms superhjälte, han har röd piké och kommer fram "låt gubben va, han har väll inte gjort något". Vilket tjafs det blev, men kvällen slutade bra. Citat av Dennis sista ord för kvällen "Det är väll klart man kollar på pappret efter man torkat sig, hur ska man annars veta när man ska sluta?"

Nere i tunnelbanan hem runt sådär klockan 3 möter jag 4 spyor och en full korean? Vet inte vad han var men dålig på svenska var han i vilket fall. Han stötte lit epå mig menjag gick där ifrån efter kanske två minuter eftersom jagnte hörde vad han sa.
På nattbussen på väg hem till mitt kära hem kommer det på en brasiljan(eller var han från barcelona?), han var trevlig. pratade engelska. Han berättade tat han pluggat i uppsala i tre år och nu bor han i stockholm. Hans två vänner som var tjejer sa att dom skulle gå av nästa, då la han in dödsstöten "Do you want me to stay? I can go home with you if you want to?" Då slog det mig att killar man möter på vägen hem vid halv4 snåret inte vill annat än att ha sex.

Idag gick jag en promenad, det var dumt gjort eftersom det var varmare än vad det såg ut som. Jag var i USA en gång när jag var mindre, jag tyckte det var varmt i Miami,  men nu vet jag. -Det var kallt där.

glad?

jo tack jag är rätt glad.

träffade longlost friend Kim igår, hur kul som helst! vi satt i en flugsvärm drack coffe cooler och pratade skit(samt att det luktade champinjoner på burk där vi satt, någon åt en pan pizza bakom oss, tror det var den som stank) hon och jag plus hennes kille och hans vänner samt min kompis ska vara i karlskrona samtidigt i augusti, av en ren slump! kommer bli superkul!

ikväll ska jag och några vänner kvällsbada vid ängsholmsbadet, kul! första doppet i en sjö/hav i år. får se hur det går med mitt simmande, efter att ha blivgt kickad ur simskolan när jag var ensisådär 5 år, har jag kämpat för att hålla huvudet ovanför vattenytan. 

tre saker jag vill göra mig av med:
1. mina skor från förra sommaren (vita seglarskor som luktar ostbågar)
2. mina skor för den här sommaren (svarta tyg-nät-brodyr skor som luktar ostbågar med ostsås)
3. ansiktssvett (vad är ideén med att smörja in sig i ansiktet om det ändå bara rinner av)

1 samt 2 är lätta problem att lösa, men jag tycker om dom skorna. Inget fel att ha dom på sig en hel dag, däremot när man tar av dom blri det lite jobbigare. Hur gör man för att få skorna att inte lukta? Lägga in dom i frysen har jag hört, men... jag vill inte att min frys ska lukta skunk?

otroligt

det är otroligt varmt ute, för densom inte gått ut på 2 veckor så kan jag informera om att dte är läika bra att stanna inne. (om man absolut inte vill smälta)
jaghar blivigt brun den här sommaren, det rä otorligt! jag blir aldrig brun. fick höra av en kompis igår att jag blivigt "snyggt brun" det tackar vi för:)

hultsfred vill att man ska skicka in sina egna bilder från festivalen, jag är på. men är det verkligen så kul att titta på mig och mina fulla vänner som bara fjollar oss? kanske? hur som helst har jaginte orkat att skicka in några, gör det en annan dag om det nu blir av. (omjag lustar ut hur man får upp bilder i bloggen så hamnar nog en eller två stycken här)


pratade med en kille från karlskrona nyss, han skulle grilla med sina vänner ikväll. varför kan inte jag och mina vänner grilla? hade jaghaft en tomt  hade jag bjudigt över folk, nu blir det dock lite trångt att sitta på min balkong som är 1 x 2 meter.
vi gör aldrignått spontant, vi besätmmer alltid saker och när vi gör det så blir det ändå bara fel. kanske ska börja göra saker ensam?
vi bestämde i lördags att vi ksulle gå på sound clash och fetsa lite, det slutade med att det enbartvar vi och 10 personer till där samt att 4 stycken av oss spydde ner sig själva. dock inte jag, jag stod och såg på åt knäckebröd jag köpte på 7 eleven (sån där wasabar man kan köpa med creamchees på) så jag var mätt och inte så där superfull!


på tal om nattklubbar, är det någon som vet någon bra klubb så här på sommaren? som nybliven 18 åring har man inte speciellt mycket erfarenhet.